Despre perdele si draperii

despre perdele si draperii

Ai mobilierul, dulapurile, canapeaua si restul lucrurilor? Exista un element al decorului casei pe care pur si simplu nu il puteti ignora- perdelele si draperiile. De la culori solide la imprimeuri, de la tesaturi transparente la tesaturi groase, exista posibilitati nenumarate!

Draperiile si perdelele facute pe comanda oferă multe avantaje: puteți personaliza dimensiunile în funcție de marimile ferestrei dumneavoastra si a sistemului de prindere (sina, bara de galerie, etc.)  și puteți crea un aspect personalizat, ca un costum perfect adaptat, totul intr-un pret foarte bun!

Când vine vorba de material, inul, mătasea și catifeaua sunt cele mai bune alegeri, deoarece acestea tind să atârne cel mai bine. Si nu uitati, cu cat faldurile sunt mai dese cu atat poti gestiona mai bine gradul de luminozitate din camera!

De asemenea, achizitioneaza cordoane de legat/ ciucuri/magneti pentru a putea prinde draperiile in laterale in zilele innorate. Si draperiile black-out sunt o achizitie pretioasa, ele ajutandu-te sa obstructionezi valul de lumina puternica in zilele prea insorite. Iar daca doresti o camera foarte luminoasa, poti opta pentru perdele din voal cu sau fara imprimeuri si broderii.

Acorda un vot

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Sună acum!