Despre noi

POVESTEA NOASTRA

Cine este Lady Margot?

Suntem doi tineri antreprenori  care au în spate o echipa cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, dornici să împărtășim cu voi tot ceea ce am deprins în timp și să vă recomandăm exact ce aveți nevoie.

Astfel, Lady Margot reprezintă o afacere mică de familie, pe care împreună cu voi o vom susține și îi vom da viață mereu!

De trei generații aici pentru tine!

Articolele sunt produse în atelierul nostru, de către mâini iscusite și cu mare atenție asupra detaliilor, promovând ideea de “Produs în România”.

Așadarcumpărând de la noi, cumpărați de la o firma românească, pentru români. Noi toți suntem Lady Margot!

TU ESTI IMPORTANT

Ce reprezinți tu pentru noi?

Clientul este prietenul nostru, este cel căruia îi oferim bucățele  din experiența noastră, din ideile noastre. Este cel căruia îi dăruim timpul necesar pentru a lua cele mai bune decizii și îl ajutăm în a face acest lucru! Vom respectă orice client și orice idee sau părere astfel încât  te bucuri de cele mai bune și calitative produse, la prețuri rezonabile! Vom oferi mereu seriozitate și sinceritate și ne dorim din sufelt să primim înapoi același lucru și de la ține

                                                             Mulțumim anticipat!

”Munca pe care o faci va ocupa o mare parte din viața ta, iar singurul mod prin care să te simți cu adevărat satisfăcut este să faci ceea ce crezi tu că este o muncă extraordinară și să iubești ceea ce faci.” 

Alexandra & Laurențiu

ce spun clientii nostri

Recenzii Clienti

Sună acum!