Camera copiilor

camera copiilor

Crează-i copilului un spațiul perfect pentru el

Crearea unui spațiu pentru ca micuțul tău să se joace și să crească poate și ar trebui să fie o experiență distractivă. Acestea fiind spuse, poate fi și una provocatoare. La urma urmei, o cameră frumoasă și funcțională pe care copilul tău o va iubi atât acum, cât și in anii următori este o provocare destul de mare!

Nu te complica! Când vine vorba de camere pentru copii, mai puțin este de obicei mai mult. Menținând decorul simplu și mobilierul la minimum, veți crea mai mult spațiu pentru a vă juca și veți obtine un teren care poate fi ușor actualizat pe măsură ce copilul dumneavoastră crește.

Faceti loc magiei!

Copiii văd lumea altfel decât adulții, infuzând imaginația și magia în cotidian. Oferiți-le niște lumini de zână și un pachet de stele strălucitoare în întuneric și ei vă vor oferi un palat de zane și o galaxie de aventuri. Deci, mergeți mai departe! Adăugați o notă de ceva fermecător! S-ar putea să fii surprins de ceea ce primești în schimb. Nu uita de personajele lor preferate din desene si incearca sa le integrezi si pe acestea in camera.

Acorda un vot

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Sună acum!